Dieta hiperproteica

Dieta hiperproteica se tine timp de 2 saptamani si are meritul de a accelera metabolismul.
– Orice adaos de aliment in afara celor permise in cura (o bomboana, o guma de mestecat, un biscuit, un pahar de bere sau vin) impune oprirea imediata a curei, fiindca ea nu mai are nici un efect. Cura poate fi reluata abia peste 6 luni.

– Daca nu rezistati sa tineti dieta mai mult de 6 zile (respectand corect prevederile alimentare), opriti-va si reluati cura dupa 3 luni.
– Pentru a putea respecta dieta prescrisa, evitati in cele 13 zile vizitele sau musafirii.
– Daca va chinuie foamea, beti apa, cel putin 2 l/zi.

– Salata verde cuprinsa in dieta trebuie sa fie proaspata.
– Codul (pestele) poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan.
– Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai sau invers.
– Iaurtul natural este cel nepasteurizat, fara adaos de zahar sau fructe.

Ziua 1
– mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
– pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie
– cina: 200 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 2
– mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
– pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
– cina: 200 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 3
– mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
– pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
– cina: telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)
Ziua 4
mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci
Ziua 5
– mic-dejun: 1 morcov mare ras
– pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
– cina: 200 g friptura de vaca + 1 telina rasa
Ziua 6
– mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
– pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
– cina: 1/2 pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 7
– mic-dejun: 1 ceasca de ceai fara zahar
– pranz: nimic (bea multa apa, ajuta!)
– cina: 200 g cotlet de miel + 1 mar Ziua 8
– mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
– pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie
– cina: 200 g friptura de vac + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 9
– mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
– pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
– cina: 250 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie Ziua 10
– mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
– pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
– cina: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)
Ziua 11
– mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
– pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
– cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci Ziua 12
– mic-dejun: 1 morcov mare ras
– pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
– cina: 250 g friptura de vaca + 1 telina rasa
Ziua 13
– mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
– pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
– cina: 250 g pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: