• Categorii

  • Anunțuri

Dieta care mareste dorinta sexuala

Te intrebi ce legatura exista între kilograme si libido? Raspunsul e simplu: obezitatea este un factor de risc pentru disfunctiile erectile, facandu-se vinovata de scaderea nivelului testosteronului. Barbatii trebuie sa tina cont de o un sfat: „tot ce este bun pentru inima, este bun si pentru organele de reproducere”.

De exemplu, o dieta bogata in grasimi poate determina, in timp, astuparea arterelor, obstructionand treptat irigarea sanguina a zonei genitale. In această situatie, grasimile din alimentatie interfereaza cu abilitatea de a intretine un act sexual, si cu placerea in sine.

„Pe de alta parte, avem nevoie de grasimi pentru ca ele ne furnizează hormonii”, ne sfatuieste prof. Beverly Whipple, presedintele Asociatiei Mondiale de Sexologie. Potrivit acestuia, uleiul de masline, somonul şi alunele sunt surse primare de grasimi.

Afrodisiace pentru o dieta ce mareste dorinta sexuala
Seminte de anason – un afrodisiac foarte popular, cu multiple întrebuinţări culinare.

Asparagus – „cine mănâncă asparagus de trei ori pe zi nu va mai avea nevoie de altceva pentru creşterea libidoului”, susţin vegetarienii.
Banane – şi-au câştigat faima de aliment afrodisiac prin forma lor falică; însă bananele mai conţin potasiu şi complexul de vitamine B, necesare producţiei de hormoni sexuali.

Vinul – un pahar sau două de vin relaxează şi stimulează simţurile. Dacă îl bei în exces, ia-ţi adio de la seara romantică pe care ai „premeditat-o”.usturoiul – chiar dacă are un miros înţepător, este unul dintre cele mai puternice afrodisiace.

Migdale – sunt considerate un simbol al fertilităţii. Aroma acestora le „stârneşte” pe femei. Se recomandă consumul de marţipan (pastă de migdale) ca desert.

Morcovi – în afară de efectul benefic asupra vederii, morcovii mai au o calitate: seducţia. Bărbatul care mănâncă morcovi se transformă pe loc într-un Don Juan.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: