Dieta Demi Moore

Demi Moore şi-a păstrat look-ul de 5 stele intr-o forma uimitoare de zeci de ani. Demi a fost în atentia presei pentru zeci de ani, iar ea nu este străina cu dietele, precum şi cu exercitii pentru a se menţine în formă. Demi a vrut sa dea un exemplu mai bun pentru cele trei fiice ale sale şi să le invete de a-si iubi corpul , asa ca a schimbat o parte din dieta ei şi filozofiile de greutate.

Demi Moore a utilizat inainte Dieta Zone. Re cent a folosit dieta Raw Food , care de obicei este o dieta complet vegetariana care nu include lactate şi nici alimente gătite mai sus este de 118 de grade F. Pentru rolul din Ingeri lui Charlie a folosit dieta Addict Carbohydrate. „Este o dieta gustooasa, cu mese cu putine calorii pentru oameni ca mine, care iubesc dulciurile.” Demi a spus că ea nu mai foloseste nici o dieta pentru a fi un exemplu mai bun pentru fiicele ei.

Exercitii

Demi practica yoga, pilates si exercitii cardio. Pentru Charlie’s Angels ea a angajat un nutritionist, un antrenor de fitness, un instructor de yoga şi un antrenor de kickboxing. Pentru filmul „G.I. Jane „ea a urmat un program de armata SEAL de instruire, de obstacole ,curs de instruire, alergat, înot şi sute de flotari si tractiuni . Pentru filmul „Striptease”, a lucrat cu Gregory Joujon-Roche un antrenor de fitness. De asemenea, s-a raportat că Demi Moore foloseste ceaiuri de plante şi vitamine pentru a ajuta la creşterea energiei de alertă şi păstrarea ei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: